Tuinontwerp, Tuinadvies, Energetische tuinen
Diesterbaan 72, Alweerterheide

‘Meer groen maakt mensen gelukkig.’ Daar is professional Stefan Huijerjans van De Groene Kracht van overtuigd. Onder dat motto helpt hij u bij het realiseren van uw tuinplannen. Van advies tot ontwerp, bij bedrijven en particulieren en van hele kleine opdrachten tot totaalprojecten.

De Groene Kracht onderscheid zich door kennis, duurzaamheid en persoonlijke aandacht. Duurzame producten, kwalitatief hoogstaand werk en contact met de klant op een persoonlijke niveau.

Het draait allemaal om tuinen van hoge kwaliteit. Daarom werkt De Groene Kracht met duurzame materialen in alle ontwerpen. Gekwalificeerd en op de hoogte van de laatste trends. Ontwerpen worden met veel zorg opgesteld zodat ze aan alle eisen voldoen. Er moet van alles te zien, ruiken, horen, voelen en proeven zijn. De zintuigen moeten geprikkeld worden zodat u kunt genieten. Waarom de hele wereld over reizen als u een paradijs rondom uw huis kunt creëren?

Bekend staat De Groene Kracht om zijn de energetische tuinen. Dat zijn tuinen die niet alleen mooi zijn, maar waar u ook kracht uit kunt putten…..

Op de site ziet u verder wat De Groene Kracht voor u kan betekenen. De Groene Kracht werkt in de regio Weert, maar zeker ook daar buiten. Kijk gerust rond op de website voor meer uitleg. Of neem direct contact op als u dat gemakkelijk vindt.

Stefan Huijerjans
De Groene Kracht