Tuinontwerp, Tuinadvies, Energetische tuinen
Diesterbaan 72, Alweerterheide

Stefan Huijerjans

De Groene Kracht

Het belangrijkste voor De Groene Kracht: de beleving van uw tuin. Dat u zich op uw gemak voelt in de tuin, er tot rust kunt komen en er misschien wel kracht uit kunt putten. Daar gaat De Groene Kracht voor. Energetische tuinen zijn daar uitermate geschikt voor.

Van hobby tot werk

Stefan Huijerjans heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt. Na zijn studie als hovenier begon hij zijn loopbaan bij verschillende hoveniersbedrijven om zijn vakkennis in de praktijk te brengen. Waarna hij met plezier ging werken bij en met mensen, met een afstand tot de arbeidsmarkt in de groene sector en daar voor zowel particuleren als bedrijven het aanspreekpunt was. Als (mede) directeur van zijn eigen hoveniersbedrijf komen de mooiste tuinontwerpen van zijn hand en dankzij zijn kennis voor het vak zijn  mensenkennis en invoelend vermogen is Stefan zijn eigen ontwerp en adviesbureau De Groene Kracht gestart.

Een kloppend geheel

Een tuin is vaak de sluitpost van een begroting. Stefan vindt het belangrijk; een tuin maakt het geheel kloppend. Je kunt er je rust in vinden, je kinderen in laten spelen en ontdekken en/of je moet je er in kunnen opladen. Met een goed advies en ontwerp kun je alle kanten op. Je kunt je tuin zelf (in gedeelten) aanleggen of dit (op termijn) laten doen.

Persoonlijk contact

Het allerbelangrijkste vindt Stefan het persoonlijk contact. Wat wil de klant, waar liggen wensen en behoeften. Stefan komt graag op bezoek voor een eerste gesprek, maar ook is er de mogelijkheid om naar de De Groene Kracht te komen. Daar heeft u de mogelijkheid om door de prachtige (energetische) tuin te lopen en te ervaren en kijken naar de vele mogelijkheden aan o.a bestrating en beplanting.

Maak van uw tuin ook een beleving!

Stefan Huijerjans
De Groene Kracht