Tuinontwerp, Tuinadvies, Energetische tuinen
Diesterbaan 72, Alweerterheide

Energetische tuinen

Vanuit jarenlange kennis, ervaring en met een invoelend vermogen worden er de mooiste tuinen ontworpen, tuinen die helemaal passen bij u, waardoor u helende kracht uit uw eigen tuin kunt halen.

U kunt uw tuin laten ontwerpen en/of laten realiseren helemaal passend bij uw woonomgeving en op energetisch niveau van de bewoners. Natuurlijk is alles in overleg en worden ook uw wensen, waar mogelijk, meegenomen in het ontwerp.

Energiestromen

De energetische tuinen worden ontworpen en ingevuld door middel van het zogeheten intuïtief tekenen en schrijven. Dat gebeurt tijdens het kennismakingsgesprek. Dan worden de energiestromen op elkaar afgestemd. Bestraten? Meer groen? Stefan zet aan de hand van geleide tekenen een schetsontwerp op papier.  Doormiddel van automatisch schrift worden de juiste materialen toegevoegd aan het ontwerp. Zodat de vorm, het materiaal een eenheid vormen en samen zorgen voor dat energetische gevoel, waar u naar op zoek bent. Het vinden van rust op je eigen plek(je).

Harmonie

Veel mensen kennen de Feng Shui tuinen waarin alles in harmonie samen gaat, zorgt voor een oase van rust en is er vooral op gericht op positiviteit in de tuin te brengen. Bij een energetische kracht tuin gaan we nog een stapje verder. We zorgen voor rust, dat er positieve energie de tuin binnen komt, maar we zorgen er ook voor dat je door rust en die positieve energie ook zelf weer nieuwe energie opdoet: Je haalt kracht uit je eigen tuin!

Ieder mens is een uniek individu, en bij ieder uniek individu past dus ook een unieke tuin. Want of het nu gaat om mensen met een kleine of grote tuin, of een kleine of grote beurs, de tuin zal vanuit de bron worden ontworpen en zo altijd bij u passen

img_divider