Tuinontwerp, Tuinadvies, Energetische tuinen
Diesterbaan 72, Alweerterheide

Tuinadvies

Of u nu (een gedeelte van) uw bestaande tuin wilt opknappen of een nieuw aan te leggen tuin heeft, Stefan geeft advies op maat. Zo weet u na een eerste gesprek al waar u aan toe bent!

Fase 1      Oriënteren

Nadat u contact op hebt genomen met Stefan komt hij graag vrijblijvend bij u langs om te kijken waar wensen liggen. Een nieuw aangelegde tuin nodig? Stefan meet het perceel in en zal samen met u uw wensen en mogelijkheden bespreken. Wilt u (een gedeelte van) de tuin veranderen/renoveren? Stefan kijkt mee en bespreekt met u wat de mogelijkheden zijn. Tijdens een eerste gesprek wordt ook duidelijk wat de eventuele kosten en hoe het vervolgtraject er uit gaat zien.

Fase 2      Uitwerken

Stefan gaat aan de slag om de wensen en mogelijkheden voor u uit te werken. Dit kan een 3D ontwerp, adviesplan en/of een beplantingsplan zijn. Er zijn dan verschillende mogelijkheden; zo kunt met een ontwerp, adviesplan en/of beplantingsplan zelf uw tuin aanleggen en aanplanten, dit kan natuurlijk ook in fases, of u kunt dit laten doen door een hovenier. Stefan zorgt ervoor dat eenieder uit de voeten kan met het mooie ontwerp en de duidelijke meegeleverde tekening en beplantingsplan, om zo uw droomtuin te verwezenlijken.

Fase 3      Presentatie

Stefan neemt contact met u op en komt bij u thuis met het eerste ontwerp c.q. advies en/of beplantingsplan. U heeft ook de mogelijkheid om het gesprek op de mooie locatie van “de Groen Kracht” te laten plaatsvinden. Alwaar u door de prachtige energetische krachttuin kunt lopen. Samen bespreekt hij met u zijn adviezen en zal u het 3D ontwerp laten zien. Als het helemaal naar wens is, wordt het ontwerp definitief gemaakt. Wellicht is er nog een (kleine) aanpassing nodig, ook dit is mogelijk en wordt samen besproken. Stefan zorgt dan dat de aanpassing op korte termijn aangepast wordt en neemt contact met u op voor het definitieve ontwerp.

Fase 4      Genieten

Alles is helemaal naar wens. U kunt beginnen met het aanleggen of renoveren van uw tuin. Eventuele materialen zullen worden geleverd en/of uw hovenier kan aan de slag. Zo zult u binnenkort genieten van uw droomtuin!

 

img_divider