Tuinontwerp, Tuinadvies, Energetische tuinen
Diesterbaan 72, Alweerterheide

.

Particulieren

Stefan biedt aan iedereen een goed tuinadvies. Of het nu gaat om een voortuin, een achtertuin, nieuw aan te leggen of een renovatie, elke particulier kan bij hem terecht. Wil je je tuin zelf aanleggen; Stefan zorgt voor een mooi ontwerp en een duidelijk (beplantings)plan. Het leveren van bijv. beplanting behoort namelijk ook tot de mogelijkheden. Wil je planten behouden of verplaatsen, een nieuwe grasmat, een bewateringssysteem in je tuin, een nieuw terras en/of een waterpartij Stefan geeft je advies op maat.

Hoveniers

Tevreden met het mooie tuinontwerp? Dan kan jullie droomtuin werkelijkheid worden. Ga je liever niet zelf aan de slag? Stefan heeft contact met hoveniers die je tuin vakkundig aan kunnen leggen.

Architecten en Bouwbedrijven

Stefan ontwerpt vanuit vanuit zijn vakkennis en intuïtieve vermogen en dat is uniek! Zijn ontwerpen zijn niet alleen mooi maar ook realistisch! Daarnaast staat duurzaamheid en een groene tuin bij hem hoog in het vaandel en door zijn invoelend vermogen kan hij heel goed afstemmen op de behoeften van de klant. Dit is terug te zien in zijn ontwerpen. Architecten en bouwbedrijven met een all-inn concept zijn bij hem aan het juiste adres. Zo wordt je woonomgeving een ware droomplek!

 

 

 

img_divider